tiistai 31. maaliskuuta 2015

Koiraa ja marsua

Jalilla on ensimmäiset rokotukset tuossa kuun alkupuolella. Hyvin onneksi antoi lääkärin laittaa rokotuksen ja ei se oikeastaan välittänyt siitä piikistä mitään. Nyt pitäisi tilata uusi aika tehosterokotuksille.
Meillä myös nyt enskuussa alkaa toko kurssi! Sain vahvistusilmoituksen tänään. Ootan kyllä innolla että mitä kurssi tuo tullessaan ja miten Jali reagoi siihen. Uskon että aika positiivisella tavalla :)

Meidän marsukatras kasvoi taas yhdellä. Meille muutti hiljattain Anemone's Howling Waters eli Santeri 'Santtu' Eemelille kaveriksi. Santtu on englannin crest ja väriä buff ♥ Hyvin onneksi pojat näyttävät toimeen tulevan vaikka Eemelillä ei ole ennen tietääkseni ollut häkkikaveria. Se ainoa poika kenen kanssa Eemeliä on yritetty asuttaa oli Vikke ja niillä kahdella ei edelleenkään ole mitkään lämpimät välitä vaikka asuvat pitkän matkan päässä.
Santulla oli Nivalassa eläinlääkäri aika ja poika käytiin kastroimassa. Kasvattaja oli teettänyt Santulla poikueen ja jos oikein muistan niin kaksi tyttöä oli tullut :) Nyt sitten se saa elää ihan rauhaisaa isukki elämää täällä meillä.

  

 

 -Merja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti