maanantai 27. heinäkuuta 2015

Häkki ja ulkoilu

Ensinnäkin onnea meijän vanhukselle Eemelille joka täytti hetki sitten hienot 4-vuotta!

Sain vihdoin huoneeseen kunnon päydät ostettua ja niiden päälle tehtyä 70x140cm olevat taikkishäkit sekä tytöille että pojille! Kaislallakin häkki kasvoi 70x165cm:iin.
Mulla olisi suunnitelmissa hankkia jokin pleksilevy poikien häkkiin, että tytöt ja pojat näkisi toisensa mutta Eemeli ei pääsisi kaltereita puremaan. Marsun häkkien pohjalle oon suunnitellu aaltomuovia, josta tekisin laatikon ja sinne vain puruja. Tällä hetkellähän mulla on kankaita alustana ja siihen tulee puruja päälle.
Siskon marsupojat oli täällä myös viikonlopun hoidossa jokunen viikko takaperin. Oli mukava taas nähdä niitä. Pidettiin myös mun ja siskon poikia lattialla yhdessä, ihme, sillä Eemeli ja Vikke tuli ihmeen hyvin toimeen. Tietoa ei siis ole, mikä näiden kahden pojan välejä hiertää, mutta hampaiden kalistus alkaa heti kun näkevät. Joskus kävivät jopa tappeluun. Nyt päätettiin kokeilla koko porukalla yhteisoloa kera porkkanoiden ja tappelua ei ainakaan sillä kertaa syntynyt! En usko kyllä, että niistä kahdesta häkkitovereita voisi koskaan tulla, mutta ehkä niitä voi isolla alueella lattialla pitää yhdessä.

Kaislalla on mennyt pari ulkoilukertaa hieman seikkailemiseksi. Ensimmäisen kerran kun Kaisla karkasi ulkohäkistä se löytyi naapurin terassilta. Toisella kerralla se löytyi naapurin pioni puskasta. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, Kaisla on saatu kotia ehjänä.


 Pidin yhtenä päivänä marsuja, kaikkia neljää yhtä aikaa samassa häkissä. Eemeli kun oli ainut ketä tarvitsi katsoa, mutta ei sekään kauaa tyttöjä hättyyttäny. Kuten kuvasta näkyy niin rennoissa tunnelmissa kaikki oli.
Lämpimiä päiviä lisää odotellessa!

                                                                           -Merja-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti