sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Charoin lemmikit

Esittelen tässä merkinnässä omat nykyiset ja edesmenneet lemmikkini lyhyesti. Näiden karvapallojen edesottamuksista saatte lukea myöhemmin x) marsujen kuvat on ottanut Merbi.

Amal s.? 1.1.2011
Hamsteri, talvikko, uros
Amal on mun ensimmäinen ihan oma lemmikki, joten se on erityisen tärkeä. Amal on aamu-äreä eikä sitä kannata yrittää herätellä tai sormet on vaarassa. Kun se on saanut herätä rauhassa, niin se on mukava pikku-ukkeli, joka tulee mielellään ulos. Erittäin käsikesy. Suurin herkku on juusto, eikä Amal välitä kovinkaan paljon salaateista tai porkkanoista yms. "pupun ruuasta." Erilaiset piltit on herkkua.




Vilma s. 8.9.2010 k. 10.5.2012
Hamsteri, syyrialainen, naaras
Vilma oli ihana seurallinen hamsteri-neiti, joka piti häkissä ja ulkona touhuamisesta. Se myös tuli mielellään luokse ja oli hyvin kaikkiruokainen. Vilma on aiheuttanut myös yhtä paljon päänsärkyä kuin kaikki muut mun luona asuneet lemmikit yhteensä mm. tekemällä häkkiinsä reiän kun olin päivän poissa ja tuhoamalla verhoja ja mattoa sillä aikaa xD sille ehti luultavasti tulla tylsää.

Andy s. 2.11.2012
Marsu, risteytys, uros (Sandy x Vikke)
Aika jääräpäinen poika, joka on johtaja-ainesta. Aika utelias ja tulee ensimmäisenä tutkimaan kaikkea uutta ja uskaltaa maistaa uusia herkkuja aika pian. Pitää ulkoilusta eikä viihdy kauan sylissä. Ehdotonta herkkua on kurkku. Syö mielellään myös porkkanaa ja omenaa. Andy sileäkarvainen agouti/vaaleanruskea ja sillä on valkoinen viiva otsasta leukaan. Sillä on myös hieno "raidoitus" kyljissä. Osaa tulla pyydettäessä luokse, jos mikään mielenkiintoisempi ei vie huomita. ^^


Romy s. 4.11.2012
Marsu, risteytys, uros (Rose x Eemeli)
Rauhallinen poika. Romy on aika arka eikä mielellään anna silittää ollessaan vapaana, mutta se viihtyy sylissä rapsuteltavana. Romy seuraa mielellään Andyä ja tekee temppuja "seuraa johtajaa"- tyyliin. Olen yrittänyt kitkeä turhaa arkuutta pois ja parempaan päin on menty 8) häkissä silittely onnistuu ilman ongelmia. Romy on täysin musta ja pörröinen. Lempipaikka on vapaana juostessa kenkätelineen alus, jossa Romy voi käydä lepäilemässä ueasti ulkoilun aikana.
Romy on saanut nimensä Matka maailmanympäri 80 päivässä - sarjan Romy-prinsessalta. Aluksi me luultiin, että tämä onkin tyttö eikä nimeä viitsitty sitten enää muuttaa x) vaan ei nimi miestä pahenna.


Vikke s. 9.8.2011
Marsu, abessiinialainen (ei papereita), uros
Vikke on Andyn isä, mutta ne eivät tule toimeen keskenään koska molemmat tahtovat olla porukan pomoja. Se joutuu olemaan yksin, joten etsin sille kaveria. Vikke on ystävällinen ja aika rauhallinen marsu. Ukkeli voisi istua sylissä vaikka koko päivän, jos olisi mahdollista pitää. Monet ruuat kelpaa ja erityisherkkuja on kurkku ja kirsikkatomaatti. Vikke on rusettimarsu, jossa on tumman- ja vaaleanruskeaa sekä valkoista kuonossa.




~Charoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti