sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Taitolajeja on monia

Ah, mikä ilma! Nyt tuntuu että kesä on tulossa! Tänään meillä oli Jullella pesupäivä pitkästä aikaa! Trimmasin sen pihalla ja karvoja vähän lyhensin. Kynsiä se ei antanu leikata, joten ne pitää hoitaa sitten seuraavalla kerralla. Pesu meni yllättävän hyvin. Paikallaan pysy paremmin ku kuvittelin.Pesun jälkeen vielä kuivattiin. Lattia ja jotkut seinät ja ovetki oli aivan märkänä. Tietty Jullen piti pitää semmonen itsekuivaushartaus, mitä en saanu viedeolle/kuville, liian nopeeta mentiin:)

Ennen pesua ja trimmausta
 Pesun jälkeen..
 ..ja lopputulos (vähän märät rintakarvat sen takia noin tuuhea)

Sitten vielä tämä meidän Neiti 'en osaa juoda juomapullosta kunnolla'.. Pitää taas ottaa yöksi tuo juomapullo pois, koska Rose ei osaa juoda hiljaa ja kunnolla juomapullosta..kauhea kolina ja ryminä kun se alottaa juomisen. Mutta Sandy ja Eemeli taas osaa juoda erittäin hiljaa ja nätisti. Mikä on helpotus..Kun meillä oli toisenlainen juomapullo, jossa oli paksumpi se putki mistä juodaan, niin silloin ei ollut ongelmia, mutta sitten se meni rikki ja piti ottaa käyttöön tuo tavallinen juomapullo.

Videoa en saanut ladattua, joten laitoin tän kuvan vähän näyttämään että miten tuo osaa juoda.. Se hakkaa tuota putken päätä nuilla hampailla. Pullo on hyvässä korkeudessa ja paikassa, mutta tämä ei sitä tajua. Se vetäsee ton putken vaaka-asentoon ja alkaa paukuttaan sitä.Taitaa tuo juomapullosta juominen olla joku taitolaji! Sandy kun menee juomaan Rosen jälkeen ni se vetäsee ton putken/pullon suoraan ja alkaa juomaan normaalisti:D


Merbi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti