sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Merbin lemmikit

Kerron tässä teille lyhyesti nykysistä-, aikaisemmista,- ja pois muuttaneista lemmikeistä:)

Julle, Koira, Japanese Chin (s.15.03.2003, ei rekisterissä)

Julle on energinen pappa joka tykkää leikkiä ja juosta ympäri taloa. Se tykkää lenkeistä ja siitä että sitä huomioidaan jollakin tavalla.
Julle on kuuro, melkein sokea ja sille todettin juuri sydämmen vajaatoiminta, johon on lääkitys, mutta kovasti se jaksaa silti touhuta:) Väri on musta ja valkoinen.



 Netta, Kani, Risteytys (s.01.01.2005-08.10.2011)

Netta oli kiltti, tykkäsi olla sylissä ja nautti kun sai olla ulkona ihan vapaana syömässä ruohoa. Nettaa luulimme ensimmäisenä naaraaksi, joten sen nimeksi annettiin Netta. Myöhemmin huomasimme että se onkin poika, mutta emme alkaneet vaihtaa nimeä. Väri on musta ja valkoinen.


Eemeli, Marsu, Abessinialainen (s.18.07.2011, ei reksiterissä)

Eemeli on todella ihana, komea ja hurmaava. Eemeli tykkää olla tosi paljon sylissä ja lattialla juoksemassa. Eemeli on kahden poikueen isä. Ensin edellisessä kodissa ja sitten meillä. Eemelillä on meiltä 3 omaa poikasta. Eevi, Romy ja Romeo. Väri Eemelillä on Golden agouti, valkoinen, vaalean ruskea ja musta.





Rosemary (Rose), Marsu, Risteytys (s.03.03.2012)

Rose on hieman arka mutta tykkää olla sylissä. Rose sai poikasia 3 jotka syntyi 05.11.2011:) Eli ne joiden isä Eemeli on. Rose on myös Sandyn sisko. Tytöt on mun ensimmäisiä marsuja. Väri on agouti ja maha on vaalean ruskea.




Sandy, Marsu, Risteytys (s.03.03.2012)

Sandy on Rosea hieman rohkeampi, ja pyöreämpi. Sandy on tytöistä se pomo. Jos antaa tuoreruokia, ensin pitää antaa Sandylle. Uteliaisuutta ei tältä tytöltä puutu ja sylissä tykkää makoilla. Sandy sai 4 poikasta 02.11.2012, joista 3 selvisi hengissä, Viivi, Andy ja Sakke. Sandy sai pari päivää aikasemmin poikaset kun Rose. Väri on Golden agouti ja mahassa ruskeaa.




Viivi, Marsu, Risteytys (s.02.11.2012) (Vanhm. Sandy & Vikke)

Viivi on vilkas, nopea, hieman arka mutta silti utelias. Viivi on hyvin omaperäinen marsu ja tullut paljon isäänsä, Vikkeen. Viivi ei syö useimpia tuoreruokia, ja on pienikokoinen. Mutta ääntä tästä pikkuneidistä lähtee! Viivi on musta jossa on ruskeita läikkiä ja valkoinen viiru päässä.




Sakke, Marsu, Risteytys (s.02.11.2012) (Vanhm. Sandy & Vikke)

Sakke oli rauhallinen, suloinen ja kiltti. Utelias oli jo poikasena ja uskon että uteliaisuutta ei puutu vieläkään tästä komeasta uroksesta. Sakke on myös musta jossa ruskeita läikkiä. 


Romeo, Marsu, Risteytys (s.05.11.2012) (Vanhm. Rose & Eemeli)

Roomeo oli hieman arka mutta sylissä tykkäsi olla ja rapsutuksista piti kovasti. Roomeo oli ainut joka peri äitinsä värityksen. Väri on Golden agouti ja vaalean ruskea maha.




Eevi, Marsu ,Risteytys (s.05.11.2012) (Vanhm. Rose & Eemeli)

Eevi on utelias kaveri, joka tykkää olla sylissä. Poikasena Eevi kiipesi aina olkapään päälle ja kuikutteli sieltä toisille. Eevi on kiltti tyttö joka tykkää seurata muita ja tehdä perässä. Väri on musta jossa ruskea raita ja nenänpäässä pieni ruskea/valkoinen läntti.



 Merbi ~














 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti